keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Kurkistus Balilaiseen villaamme!




Balin edullinen hintataso mahdollisti  majoittumisen omassa villassa.

Villalla oli kokoa 400 neliötä, joten ihan mukavasti tilaa kahdelle hengelle. Iso uima-allas, pore-allas, aurinkotuolitasanteet, ulkosuihku, nurmialue, katoksen alla oleva ulkokeittiö. Makuuhuoneiden välissä, katoksen alla, nahkasohvin varusteltu olohuone. Huoneet olivat isoja, avaria, korkeita ja muhkea sänky 2 metriä leveä.  Kylpyhuoneissa oli suihku,  kylpyamme sekä pääsi myöskin ulkoilmakylpyhuoneeseen.
Voi pojat sentään että meidän kelpasi.





























Kaiken huipuksi tarjoilijat toivat joka aamu aamupalan  ja kattoivat sen katoksen alla olevaan pöytään. Ainoa mitä meidän piti tehdä, oli vaivautua avaamaan ovi tarjoilijalle.
Varustelu keittiössä oli hyvä joten jos olisi itse halunnut kokkailla tai hommata kokin, olisi ruuat valmistuneet tuolla vaivatta.
Hyönteismyrkyttäjät myrkyttivät huoneet joka päivä, se on äärimmäisen tärkeää. Itikoiden puremat ovat inhottavia kutinan takia mutta ne myös saattavat levittää sairauksia joten niiden myrkytys oli enemmän kuin hyvä asia ja kun he tekivät sen vielä ilta-aikaan, sai nukkua aivan rauhassa yönsä.

Hotellilla oli erittäin kaunis yleinen uima-allas alue, jota jostain syystä ei tullut käytettyä. Ketään siellä ei juurikaan näkynyt, yllättäen jokainen nautiskeli omista villoistaan.



Hotellilla oli myöskin hierontaosasto. Selvittelin hierontapaikkoja hotelliin saavuttuamme ja lopuksi ajattelin että käyn huvikseni kysymässä hotellin hinnaston koska ajattelin että näin upeassa hotellissa hieronnat ovat varmasti kalliita. Eipä ollut, siitä lähtien joka päivä päiväni alkoi  hieronnalla ja joinakin päivinä loppui hierontaan.
Olin varmasti yksi onnellisimmista ihmisistä maan päällä kun aamulla heitin päälleni rantatunikan ja lipilapit jalkaan sekä hipsuttelin hierojalle. Onnistuin nauttimaan hetkistä joka solullani.







Ilmainen lentokenttäkuljetus oli plussaa mutta myöskin ilmaiskuljetus x 1 päivässä Nusa Dualle, Kutalle sekä Jimbaran beachille.
Näihin maisemiin ja tunnelmiin palaan melko varmasti ensi vuonna. Suositukset lähtee oman villan vuokraukseen.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau! mikähän tämän ihanan paikan nimi on?

Namistelija kirjoitti...

Hei, tämä on Alindra Villa :)

Nimetön kirjoitti...

Olisi niin hienoa joskus käydä Balilla. Täytyy tämä paikka pitää mielessä, kerta paikka näyttää hyvältä ja on vielä ilmainen lentokenttäkuljetus. Hieno aloitus tai lopetus päivälle kyllä!

Namistelija kirjoitti...

Toivottavasti pääset joskus Balille. Tuo Alindra Villa kannattaa pitää mielessä, se on edullinen ja todella hyvä.