lauantai 11. kesäkuuta 2016

Pidennetty viikonloppu New Yorkissa







Lentomme saapui  perjantaina klo 13 ja poislähtö oli maanantaina klo 17. Tulin tänne toista kertaa elämässäni. Tällä kerralla ei tarvinnut "juosta" nähtävyydeltä toiselle hiki otsalla.

Tällä toisellakin kerralla jäin mietiskelemään ihmisten ystävällisyyttä, joka paikassa sinulta kysytään kuinka voit, hymyillään iloisesti, junassa istuessa ihmiset puhuvat toisilleen vaikka ovat tuntemattomia. Kun hyppäsimme hotellimme lentokenttätaksista ulos, eräs vanhempi nainen ojensi minulle kätensä auttaakseen kun minä tulen taksista ulos.


Lähdimme lauantaina klo 8 aikaan kohti Manhattania ja suuntasimme Brooklyn Bridgelle, halusin kävellä tälläkin kerralla sillan. Jos ajattelen mielikuvaani New Yorkista, tulee ensimmäisenä mieleen tämä huippu ihana silta. Paljon siellä on turisteja mutta myöskin paikalliset juoksevat ja fillaroivat sillalla. Meillä sattui olemaan mielettömän kaunis ja selkeä päivä joten täältä sillalta saa todella hyviä kuvia. Näkymät ovat joka puolelle loistavat.  Jotenkin koen koko kaupungin suuruuden tuolta.





Vaikka en Times Squaren hälinästä välitäkään, menimme kuitenkin sinne. Siellä jotenkin jysähtää New York silmille, hyvällä tapaa mutta erilailla kuin Brooklyn Bridgeltä. Keltaisia takseja, isookin isommat valomainokset, disneyn hahmoja tarjoamassa kuvaa kanssasi, jos jonkinlaista ja paljon muuta. Siinä hälinässä saa tarkkaan pysyä kumppanin vierellä, ettei toista kadota ihmisvilinään.




Kuvia hotellistamme, olimme siihen kovin tyytyväisiä. Aamupala kuului hintaan (oli melkolailla rasva painotteinen) sekä klo 17-19 oli pikkupurtavaa tarjolla.  Todellakin suosittelun arvoinen. Hotellin kuljetus ajaa Newarkin lentoaseman ja hotellin väliä puolen tunnin välein (muistahan tipata kuljettajaa).

EMBASSY SUITES by Hilton

erillinen makuuhuone

olohuone sekä keittiö -yhdistelmä


Hotelli tarjosi kahtena päivänä ilmaiset oluet