maanantai 9. marraskuuta 2015

Lohilevite



Herkullista

suosittelen leiväksi limpukkaa


Testasin miten onnistuu itse tehty kylmäsavulohilevite ja kyllä hyvin onnistui. Sopii sellaisenaan leivän päälle, voileipäkakkuun, uuniperunan täytteeksi ja mitä muuta keksiikään :)

200g   kylmäsavulohta
1         punasipuli
1prk    maustamatonta tuorejuustoa
1prk    smetanaa

ripaus suolaa, cajun-maustetta, hunajaa sekä pikkusen puristat sitruunanmehua.



Hienonna punasipuli niin pieniksi palasiksi kuin vain saat, sitten smetana ja tuorejuusto sekä muut mausteet. Sekoita tasaiseksi ja maistele, josko kaipaat lisäät esim. suolaa :)




Hienonna myöskin lohi ihan pieniksi palasiksi. Lisää lohi valmiina olevaan "kastikkeeseen" ja se on siinä. Olisi tehnyt mieli maistella koko levite satsi mutta laitoin sen jääkaapiin maustumaan ja toivon että maltetaan mieli huomiselle aamupalalle saakka :)


elmukelmu päälle ja jääkaappiin maustumaan

Mukavaa alkavaa viikkoa, maanantai on loistava päivä herkutella <3

Ei kommentteja: