Herkullista |
suosittelen leiväksi limpukkaa |
Testasin miten onnistuu itse tehty kylmäsavulohilevite ja kyllä hyvin onnistui. Sopii sellaisenaan leivän päälle, voileipäkakkuun, uuniperunan täytteeksi ja mitä muuta keksiikään :)
200g kylmäsavulohta
1 punasipuli
1prk maustamatonta tuorejuustoa
1prk smetanaa
ripaus suolaa, cajun-maustetta, hunajaa sekä pikkusen puristat sitruunanmehua.
Hienonna punasipuli niin pieniksi palasiksi kuin vain saat, sitten smetana ja tuorejuusto sekä muut mausteet. Sekoita tasaiseksi ja maistele, josko kaipaat lisäät esim. suolaa :)
Hienonna myöskin lohi ihan pieniksi palasiksi. Lisää lohi valmiina olevaan "kastikkeeseen" ja se on siinä. Olisi tehnyt mieli maistella koko levite satsi mutta laitoin sen jääkaapiin maustumaan ja toivon että maltetaan mieli huomiselle aamupalalle saakka :)
elmukelmu päälle ja jääkaappiin maustumaan |
Mukavaa alkavaa viikkoa, maanantai on loistava päivä herkutella <3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti