sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Tämä auttaa sinua seikkailullasi!






Olen lähdössä syksyllä Santorinille ja se tuli puheeksi tuttavani kanssa. Hän kertoi kuulleensa kavereiltaan miten Santorinilla voi joutua pulittamaan tuoremehulasista jopa 10e. Sitä en kyseenalaista hetkeäkään, takuuvarmasti osassa upeista näköalaravintoloista on hinnat puskettu pilviin. Sen takia päätinkin tulla kirjoittamaan aiheesta pienesti tänne blogiin,  jos voin täällä auttaa yhtäkin reissaajaa reissullaan, olen hyvinkin iloinen.

Muistutankin erittäin hyvästä apurista joka ohjaa meitä todella paljon reissujen suunnittelussa ja paikan päällä kohteessa. Se on Tripadvisor, kansainvälinen matkailusivu ja se on ollut tosiaan vuosia käytössä. Sivustoa voi selata ja katsoa ilman kirjautumista. Sinne kirjautuneet jäsenet ympäri maailman voivat kirjoittaa arvosteluja sekä lisätä kuvia.   Älyttömän hyvä!

Pettymyksiä reissuilla välillä tulee ja se on ihan ok mutta en muista milloin olisin ilman tripadvisorin apua mennyt reissussa ravintolaan syöpöttelemään. Tripadvisoriin maa johon olen menossa ja sitten valitsen ravintolat. Sieltä niitä ravintola-ehdotuksia alkaa satelemaan. Parhaimmissa paikoissa arvosteluja on tuhansia ja siellä on päivittyneenä sen hetken paras jne. Hinta-laatusuhdekin sieltä selviää.
Otin esimerkiksi näyttökuvia palvelusta.





Tässä on esimerkkinä ravintola jonka käyn Santorinilla testaamassa


Tripadvisor on myöskin oiva apu valitessamme hotelleja, ei varausta ennenkuin olemme tarkistaneet sen tuolta. Siellä on matkailijoiden arvostelut, kehut ja haukut. Tottakai asia kuin asia, jokainen meistä kokee erilailla, se pitää muistaa ottaa huomioon. Jos kuitenkin ravintolalla on 500 arvostelua ja niistä 20 on erittäin huonoa, muut erinomaista, menen ehdottomasti tuon ravintolan testaamaan.
Hyvää mieltä tuottaa se kun summamutikassa ei tarvitse mennä ravintolaan ja lähteä sieltä pois nälkäisenä ja vihaisena huonosta palvelusta.

Tripadvisoria selaillessa se kyselee mielipidettä ja palautetta, muutaman kerran olen kirjoittanut mutta pitäisi skarpata taas niiden kirjoittelun suhteen. Kannattaa kirjautua sivustolle ja palautteellaan  auttaa muita reissaajia.
Jos nyt joku ajattelee että ei viitsisi moiseen aikaansa kuluttaa niin meillä se on osa fiilistelyä, myöskin riskit sairastumiseenkin vähenee hieman. Voitte kuvitella Nepalissa likaisuuden/sotkun, luotimme täysin tripadvisoriin ja näin yksi riskitekijä sairastumiseen oli poistettu. Tripadsorin ohjaamana söimme herkullisimmat ruuat ja ne ovat vieläkin mielessä.


Instagramissa Travel_with_namistelija, tervetuloa seuraajakseni.

Ei kommentteja: