maanantai 15. toukokuuta 2017

Vielä yksi reissu!


Hihkun ilosta. Nimittäin pääsen elämäni halvimmalle reissulle  <3
Varasimme viidennen reissun.

Tässä kuva Gdanskin reissulta. Tykkäsin siitä hirmuisesti ja haluan
palata vielä tuonnekin <3

Viime kesänä teimme  halpisreissun Krakovaan, jos en väärin muista niin tälle matkalle tuli hintaa 70-80euroa lentoineen ja hotelleineen.
Tällainen matka onnistuu meiltä n. kerran vuodessa. Tovi sitten finnair laittoi sähköpostia tarjouksistaan. Business luokassa meno-paluu lento 22 000 pistettä  + 29 euroa (eli verot). Huikee juttu!
Meillä kertyy aika paljon lentopisteitä finnairin jäsenkortille vaikka emme juurikaan lennä finnairilla. Esimerkiksi Mauin lennoista kertyi finnairille paljon pisteitä, emmekä sillä edes lentäneet. Lentoja varatessa kannattaa selvittää josko niitä pisteitä saa ja ilmoittaa kortin numero varauksessa.

No toinen asia josta hyödymme on Hotells.comin ilmaisyöt, ilmaisöitä on kerääntynyt muutama jemmaan. Juuri tätä hetkeä ajatellen. Saimme tripadvisorin mukaan parhaan hotellin ja hinnaksi tuli 40euroa, eli 20euroa per henkilö.
Lähdemme Varsovaan, Puolan pääkaupunkiin, elokuussa. Rakastan Puolaa!!
Koko reissulle hintaa tuli 49 euroa per henkilö, minusta aivan hassua. Business luokan lennot joihin kuuluu tietysti molemmille matkalaukku ruumaan, huippu-ihanat finnair lounge-palvelut (on ihana mennä aikasemmin kentälle nauttimaan loungen tarjoiluista). Sitten vielä tripadvisorissa Varsovan suosituin/ykkössijalla oleva hotelli, hintaan 20 euroa koko pikkuloman ajaksi. Reissulla olemme 3 päivää.
Olen niin iloinen tästä matkasta! Varsova on ollut jo pitkään mielessä mutta juuri tätä olemme odottaneet.

Gdansk <3

Jäsenyyksiä eri lentoyhtiöille ja hotelleihin kannattaa hyödyntää. Kun miettii että koko reissun hinnaksi tuli 49 euroa, ei sillä summalla pääsisi edes kunnon risteilylle ja nyt saamme jos jonkilaista ihanaa tähän Varsovan matkaan.
Olemme kesäkuun alussa lähdössä Italiaan ja tähän reissuun varasimme lennot finnairilta ja tuollakin matkalla lennämme business luokassa koska varasimme aluksi economy luokan lennot mutta jälkikäteen pystyi korottamaan lentoluokan businekseen, käyttäen noita pisteitä joten mikä ettei <3

Eri loungejen palveluita hyödynnämme aina joskus. Puolisollani on erilaisia kortteja joilla niihin pääsee pienellä summalla ja joihinkin ilmaiseksi. Muistan  pitkän välilaskun Muscatissa ja kun olimme päivän siellä hikisenä pyörineet, oli ihana mennä lentokentällä olevaan loungeen suihkuun (pyyheenkin sai sieltä, ei tarvinnut märkää pyyhettä kuljettaa laukussa), syömään ja lepäämään odottaen matkan jatkumista. Business-luokassa matkustaessa, tämä lounge on ilmainen ja sinne voi mennä lentolippua näyttämällä. Loungen palvelut ovat huippuja, siellä saa ruokaa, hedelmiä, olutta, viiniä, drinksuja, kahvia, limppareita ja jos jonkinnäköistä suuhun pantavaa. Siellä on myöskin mielettömän rauhallista ja voi rauhassa odottaa lähtöä. Palvelu on erittäin ystävällistä ja matkustajaa hemmottelevaa.

Innolla odotan että pääsen kertomaan reissuistamme <3