tiistai 21. kesäkuuta 2022

Lapin terveiset!

 


Terveisiä lomalta ja lempipaikastani Lapista. Päätin tulla kolmen yön visiitille mökille. Eihän tässä hirveesti ehdi mitään puuhastella mutta eipä se ole niin väliksikään. Taidan tarvita ihan vaan oleskelua, unta ja pari lasia skumppaa nimittäin on ollut aika tiivistä työntekoa. Levin portaisiin ajattelin mennä treenaan ja myöskin joko ennen tai jälkeen porrastreenin käväsen kuntosalilla.  Jos mietit mistä nuo portaat löytyy niin kun seisot selkä vinkkariin päin ja kasvot tunturiin niin otat suunnaksi oikealta kädeltä "kello puoli kahden" ja siitä sitten kipuamaan.  


Täällä Levillä on pikkuhiljaa paikat auenneet. Kannattaa vuokrata pyörä ja lähteä fillaroimaan  reittejä, maisemat on todella kauniit ja tällä hetkellähän ei aurinko laske ollenkaan. Kerroinkos että me ei tätä rakkausmökkiä ostettu kesälomailuun vaan ostettiin se talvikäyttöön, moni on sitä  ihmetellyt kun olen kertonut. Tottahan se on että mökistä ajatellaan usein kesämökkinä. Toki syksyn tullen suuntaamme pidemmäksi aikaa tunturiin, syksy on mieluista mökkiaikaa.Meillä alkaa näyttämään elämä samanlaiselta kuin ennen koronaa, lentoja on useampi edessä. Kreikka, world cup Levi, Saksan joulumarkkinat ja arvatkaahan mitä repästiin 💕 ihanaa!!! Lähdetään talvella 3.5 viikoksi Thaimaahan ja minä pääsen testaamaan Finnairin a350 businessluokan, enpä malttaisi odottaa. Mies on matkustellut paljon enempi busineksessä kuin minä joten tuo finski  on hänelle tuttu.  


Ai niin ja täältä Leviltä vielä sen verran että olin varautunut suuriin hyttys/mäkäräisparviin mutta ei niitä ihan hirveesti vielä olekkaan ja jos tuuli tuivertaa niin sitten ei ole ollenkaan.  


2 kommenttia:

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti...

Lappi on kyllä yksi minunkin lempipaikoistani, mutta tähän vuodenaikaan en ole ikinä uskaltanut siellä lähteä käymään juurikin hyttysten pelossa. Ja ai että tuo Thaimaan matka kuulostaa kyllä upealta, minne päin Thaimaata olette menossa?

Namistelija kirjoitti...

Oli tosiaan positiivinen yllätys kun ei niitä nyt kuitenkaan ollut edes niin paljon että olisivat häirinneet, toki liikkeessä kannattaa pysyä ja jos terassille istahtaa niin kannattaa valita tuulinen paikka, tunturissahan ei kuulemma ole hyttysiä. Olin varautunut hermojen menetykseen 😂
Aikomuksena on pikkusen kierrellä mm. Ko Chang, Chiang Mai, Rawai tai Naiharn beach Phuketin lähistöllä. Ja tietysti Bangkokissa mennen tullen muutama päivä. Mitenkäs teidän reissusuunnitelmat?