perjantai 7. elokuuta 2020

Hotellisuosituksia Bangkokiin



Meidän reissuilla tärkeässä osassa on hotellit.  Etsimme hinta-laatusuhteiltaan sopivaa, välillä luksusta ja välillä perustasoa.  Hotellia varatessa tutkitaan tripadvisorin arvostelut, varaussivuston arvostelut sekä googlailen vielä löytyykö netistä minkälaista tietoa, myöskin instagramin puolelta katsastan paikan, unohtamatta hotellien omia sivuja.

Hotellin pitää olla puhdas, hyväsijaintinen tai ainakin sijainniltaan sellainen että metroon tai bussiin pystyy hyppäämään n. 200 metrin säteellä ja pysäkillä on myös hyvä olla lentokenttäyhteys. Huoneessa  pitää olla ilmastointi sekä wifi.  Toivon myöskin että palvelu hotellissa olisi kohteliasta/ystävällistä ja huomaavaista mutta miellyttää minua ei tarvitse, siitä en tykkää.
En viihdy suurissa resorteissa joissa tohinaa ja melua riittää. Tykkään melko pienistä, rauhallisista hotelleista, bonusta on jos se on pelkästään aikuisille.
Aamupala ei ole välttämätön mutta onhan se nyt ihana lähteä liikkeelle kun on käynyt herkullisella buffa-aamiaisella. Aamupala kuuluu välillä huoneen hintaan mutta jos siitä joutuu maksamaan lähemmäs 20 euroa per henkilö, jää se silloin ottamatta.

Bangkokin hotellitarjonta on todella suuri. Siellä saa luxusta sopivalla hinnalla, tarjouksia seuraamalla hyvinkin edullisesti. Pari vuotta sitten yövyttiin Shangri-La hotellissa Krungthepin puolella ja voi se oli parasta viiden tähden palvelua. Sinne menisin ehdottomasti uudelleen. Tällä viimeisimmällä  maaliskuun 2020 reissulla haluttiin saada uusia hotellikokemuksia joten niistä hieman infoa.
Kaipaan välillä hotellisuosituksia reissuille joten toivottavasti näistä suosituksista on hyötyä.







AKARA

Tykkäsin Akara hotellista kokonaisuudessaan, tilojen puhtaus ja hyvä palvelu. Ei väenpaljoutta.  Huoneen muhkea ja hiton leveä vuode otti tilansa, kylpyhuone ammeella oli kaunis. Huone oli viihtyisä.
Uima-allas hotellin katolla oli pieni joten viihdyin siellä hyvin koska sinne ei mahtanut paljon ihmisiä, siellä voi uiskennella ja viettää päiväänsä aivan rauhassa. Katto-altaalta oli myöskin upeat näköalat.  Täytyy heti sanoa että palvelut altaalle oli kyllä kovin hintavaa joten ei tehnyt mieli tilailla mitään.
Aamiainen oli erittäin monipuolinen ja maukas, varmasti jokaiselle jotakin.

Minulta saa pointsit ja mielenkiinto herää jos hotelli tarjoilee iltapäivän teen ja täällä se kuului huoneen hintaan. Juomista oli erillinen lista sekä buffetin tapaisella pöydällä oli sokeri- ja suolapitoisia herkkuja.









ANANTARA RIVERSIDE

Tämä hotelli on suuri resortti josta ei palvelua puutu eikä myöskään tohinaa. Suosittelen tätä siksi jos tykkäät suuren resortin kaltaisesta tohinasta, itse en välitä. Haukkuja en voi antaa. Ravintoloita oli monia, aamupala oli sellaista luokkaa monipuolisuudellaan että vastaavaa en ole kokenut missään muualla. Aamupalalla oli oikeasti kaikkea, tuoretta, herkullista, maukasta.
 Uima-allas alue todella iso ja aurinkotuoleja  paljon jotta varmasti jokainen sen sai varaamatta. Altaalla olikin allaspoikia jotka huolehtivat aurinkotuolin varaajien pyyheet pois jos tuolilla ei ollut liikettä puoleen tuntiin. Miksi niitä tuoleja varataan, minusta se on noloa.  Aurinkotuolin vieressä pöydällä oli nappi josta sai tarjoilijan paikalle. Olihan se nyt ihanaa, painaa nappia ja tarjoilu toimi eikä minun tarvinnut liikuttaa lomakroppaani. Palvelut altaalle olivat huikeat ja bangkokin hintatasoon verrattuna korkeat.

Huone käytiin laittamassa yökuntoon ja tohvelit aseteltu tarkasti vuoteen vierellä. Puhdas, hyvä huone ja erittäin kaunis kylpyhuone.

Hotellin alueella kävelystä tuli jo jonkinmoinen lenkki koska alue ja tilat ovat erittäin suuret.
Hotelli on Chao Praya joen varrella ja hotellista kulkee ilmainen yhteysvene.











U SUKHUMVIT

Tämä hotelli oli löytö.  Otettiin täältä 24h huone eli siis se aika jolloin kirjaudut sisään niin voit olla hotellissa siitä 24h eteenpäin. Aivan huikea vaihtoehto jos sinulla on iltalento. Meillä iltalento lähti n. klo 21 aikaan, hotelliin olimme kirjautuneet edellisenä päivänä klo 18 joten saimme pitää huoneen klo 18 saakka.

Tosiaan oltiin täällä vain yksi yö mutta ihan ehdottomasti jo hotellin kattouima-allas alue teki minuun niin suuren vaikutuksen että tännehän palataan. Huone ja kylpyhuone oli hyvinkin tilavat, hyväkuntoiset ja puhtaat. Aivan super :)
Aamupala oli perusvalikoimallinen, ei mitään erityistä mutta olin kumminkin tyytyväinen.

Hotellin omalta tuktuk-kuskilta sai kyydin läheiseen ostoskeskukseen sekä myös metroasemalle.

Jo sisäänkirjautuessa tuli sellainen varma-tunne hotellista ja sehän piti kutinsa.






Tämän hetkinen tilanne maailmalla estää matkailun ja voi miten kova kaipaus on reissuille. Voi kumpa saataisiin vapaus pian takaisin. 



Ei kommentteja: