perjantai 15. marraskuuta 2019

Balin reissun hotellit - marraskuu 2019



Adiwana Dara Ayu Villas - Payangan




Parin tunnin matkan päässä Denpasarin kentältä. Ihana. Mielettömän upeat villat sekä puitteet, riisipeltojen ja viidakon keskellä. Täydellistä rentoutumista, viidakonäänien säestämämä.
Hotellilla on uima-allas alue sekä ravintola. Villat ovat balilaiseen tyyliin sisustettuja ja erittäin viihtyisiä. Hierontapalvelut ovat myös saatavilla, ne ovat kuitenkin melko hintavia verrattuna muualle Baliin mutta ei kuitenkaan suomen tasoa. Suosittelisin yöpymään täällä 3-4 yötä.


Patal Kikian Villa - Sidemen






Tämä on n. 1,5 tunnin ajomatkan päässä Denpasarin lentokentältä. Tähän hotelliin halusin näköalan takia. Talo oli avara ja balilaiseen tyyliin sisustettu. Uima-altaan näkymät Agung tulivuorelle ovat hämmästyttävät.  Kohokohtana kannattaa herätä katsomaan auringonnousua. Hieronnat ovat todella edullisia.
Hotellissa on ravintola jonka ruoka oli maukasta. Ihana hiljaisuus oli täälläkin.
Täällä suosittelisin olemaan 3-5 yötä.

Klumpu Bali resort - Sanur





Puolen tunnin matkan päässä Denpasarin lentokentältä. Halusin piipahtaa Sanurissa ja tämä hotelli piti ykkösijaa suosituksissa. Todella romanttisen kauniita pikkuhuviloita 8 kpl, erityismaininta omalle terassille. Ihana! Uima-allas alue vihreä ja tiivistunnelmainen. Tämä meni Balin reissujen kärkeen. Palvelu huippuluokkaa, ruoka hotellissa oli todella maukasta, annokset isoja. Henkilökunta teki takuulla kaikkensa turistien viihtyvyyden eteen. Tässä hotellissa vietän seuraavalla Balin reissulla 7 vrk, ellen jopa enemmän.

* Matka-ajat riippuvat ruuhkista.
* Kaikissa hotelleissa oli tarjolla hierontapalvelut.
* Aamupalat kuuluivat jokaiseen.
* Kuljetuspalvelut joko maksusta tai ilmaiset.

Tässä pieni pintaraapaisu kolmesta hotellista, yhden jätin pois.
Pääset tutustumaan Balin reissun videopätkiin instagramistani: travel_with_namistelija. Ota tili samalla seurantaan niin pysyt reissuissa mukana.

Teitä lukijoita on jo hurja määrä, ihanaa kun olette löytäneet blogini.
Balin reissuun palaan vielä myöhemmin.

Ei kommentteja: