perjantai 8. syyskuuta 2017

Hotellisuositus Varsovaan!


                                Polonia Palace Hotel Varsova

Elokuun Varsovan reissulla olimme 2 yötä tässä todella hyvässä keskustahotellissa.
Saavuimme Varsovaan klo 10 aikaan. Jätimme matkalaukut respaan ja suuntasimme kaupungille. Huoneen saimme klo 14.
Meillä oli hotels.comin ilmaisöitä kertynyt, joten hintaa yölle jäi 20e. Ilman ilmaisöitä hotelliyö olisi ollut paljon kalliimpi.

Hotellin sijainti on aina tärkeä reissuillamme joten yksi valintaan vaikuttavista tekijöistä on että se on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lentoasemalta suunnatessa keskustaan (sekä paluussa) emme halua härvätä ja vaihtaa montaa kulkuvälinettä matkalaukkujen kanssa tai että esim. bussipysäkiltä olisi pitkä matka kävellä hotelliin. Hyväsijaintinen hotelli maksaa ehkä pikkusen enemmän ja se on meille ok.

Hotellin aula ihastutti minua jo sinne saavuttaessa. Eläviä kukkia, avaruutta loi aulan korkeus. Selkeä ja puhdas. Hotelleissa olemme aina saaneet hyvää palvelua, niin kuin tälläkin kerralla.
Hotelli tarjosi meille myöskin oluet, pieni mutta aivan ihana ele!Polonia Palace sijaitsee keskustassa, rautatieasemalta pienen kävelymatkan päässä ja tiede- ja kulttuurikeskus on hyvä merkki koska hotelli on sitä vastapäätä. Tuolla ylhäällä ensimmäisenä olevassa kuvassa näet Polonia Palacen linnamaisen loiston, kuva on otettu tiede- ja kulttuurikeskuksen näköalatasanteelta.

Huoneemme oli tilava. Kylppäristä löytyi kylpyamme. Vuode niin ihanan pehmoinen että olisi tehnyt mieli jäädä sinne pötköttelemään tuntikausiksi. Kaikki puhadasta ja siistiä!!

Aamupala hotellissa oli jotain mahtavaa! Se oli niin runsas että päivämme varsovassa ei voinut alkaa muutakuin iloisilla mielin. Instagramistani löytyy pieni videopätkä, joten käy vilkaisemassa ja tervetuloa seuraajakseni samalla. Instagramissa travel_with_namistelija :)
Ensimmäiseksi silmiini osui kuohuviini ja vodka, jotka kuuluivat aamiaiseen.
Leipiä, leikkeleitä, juustoja oli suuret valikoimat. Hedelmiä sekä mehuja oli montaa lajia. Ah, sitä vihannesten määrää. Pähkinöitä, siemeniä ym. Lämpimien ruokien rivistöä unohtamatta. Kakkuja. Huhhuh. Todella runsas ja kaikki niin hyviä ja maukkaita!!!
Voi kumpa voisi useammin aloittaa aamunsa tuollalailla. Maailmasta katoaisi varmaan pieni prosentti huonotuulisia ihmisiä, syötyään kunnon aamiaisen.
Tuoretta, terveellistä ja ihmisten erilaisia ruokavalioita kunnioittaen, jokainen pystyi kokoamaan varmasti mieleisensä!!!
Jos varsovaan matkustan uudelleen, hemmottelen takuulla itseäni tämän hotellin palveluilla. Kannattaa pitää vaihtoehtona!!

Ei kommentteja: