torstai 25. toukokuuta 2017

Kokeilussa "ihmekivi" Deodorantti!Prahan reissulla osui silmään kauppa jossa myytiin matkailijoille tarkoitettuja tuotteita. Tällainen "kivi"deodorant oli täysin tuntematon minulle mutta  puolisolleni se oli tuttu, joskin hän ei ollut sitä itse käyttänyt mutta hänen kaverinsa oli sitä käyttänyt jo vuosia sitten. Tämä kaveri oli kehunut kovasti.

Ostettiin se yhteiskokeiluun. Yksi tämän hyvistä puolista on se että tätä ei tarvitse reissatessa laittaa litran vetoiseen pussiin jossa nesteitä kuljetetaan, joten lisää tilaa ainakin minun pussukkaani. Teemme paljon matkoja pelkillä käsimatkatavaroilla, joten pienikin tila minigrippussissa tulee tarpeeseen.


Googlettelin tietoja tästä kivestä joten ne olen tähän ottanut mm. yliopiston apteekin sivuilta koska sekin yllätyksekseni tätä myy:
Tämä on siis luonnollinen mineraalideodoranttikivi. Kiven sisältämät mineraalisuolat ja hapan Ph tuhoaa hienhajua aiheuttavia bakteereja iholla :) Huisia!!! Tuote on 100% luonnontuote joka soveltuu vegaaneille, allergisille ja astmaatikoille, sekä henkilöille joiden iho ei siedä tavallisia deodorantteja. Tämä ei ärsytä ihoa eikä tahraa vaatteita!!
Täydellisenä vielä tämä ei sisällä alumiiniyhdisteitä, eikä keinotekoisesti valmistettuja kemikaaleja, hajusteita tai lisäaineita!!! Aivan täydellinen löytö <3

Olen niin pitkään mietiskellyt tavallisten dödöjen käyttöä. Olen kokeillut monia deodorantteja joissa ei ole alumiiniyhdisteitä ym. mutta ne eivät ole hikeä pitäneet ja aika nopeasti ainakin omaan nenään hiki on puskenut läpi ja aina olen palannut niihin vanhoihin luottodödöihin jotka sisältävät ties mitä (mitä en halua edes tietää).

Olemme nyt viikon ajan tätä testailleet eikä hiki sieltä ole puskenut läpi. Itse en ole vielä kunnon hikitreeniä ottanut mutta joskin työpäivän aikana olen hikoillut, eikä tuo ole pettänyt. Puolisoni on treenannut salilla kovaa ja kertonut että deodorantti on pitänyt hien hajun poissa!!!
Testailu jatkuu siis ja toivottavasti se pitää, olisi niin huipputuote.

Kuivaan kainaloon tätä on melkein mahdoton laittaa, joten kastelen vedellä joko kainalon tai kiven ja sitten hieron sitä kainaloon ja se liukuu siinä hyvin, mutta ei siis kuivana.

Suosittelen kyllä testaamaan tätä ja olisi kiva kuulla muidenkin kokemuksia käytöstä <3