torstai 9. helmikuuta 2017

Luottovoiteet niin reissulla kuin kotona!


Tässä postaus jonka lupasin tehdä Madridin reissuni jälkeen.
Pakkasin päivävoiteen ja yömaskin pieniin purkkeihin jotta ne kulkivat kätevästi käsimatkatavaroissani. Ihonhoito on minulle tosi tärkeä asia ja parasta että olen löytänyt rutikuivalle iholleni juuri täydelliset tuotteet.
Avenen puolesta olen puhunut jo kauan, se on pitkäaikainen luottovoide kasvoille sekä herkälle silmänympärysiholle. Tuo lasipurkissa oleva päivävoide on todella kosteuttava ja sitä käytän talvella päivä- sekä yövoiteena (kesällä käytän sitä auringonoton jälkeen ja yövoiteena), siinä ei ole aurinkosuojaa mutta sen kosteutus on aivan ihana, kasvot tuntuu niin joustavilta ja pehmeiltä sitä käyttäessä.

Kaksi uutta tuttavuutta joista toinen on Thalgon BB-cream. Tätä minulle suositteli kosmetologini. Tässä bb-voiteessa on tehokasta kosteuttajaa mukana ja se myöskin tasoittaa punakat kasvot. Aurinkosuojakin tästä ihanuudesta löytyy. Edelliset bb-voiteet ovat kuivattaneet ihoani mutta tätä supertuotetta käyttäessä kasvot tuntuvat myöskin joustavalle sekä kosteutetulla ja ihoni väri on tasainen.

Sitten tämä toinen ihanuustuote, joka on Originsin yömaski. Tätä ystäväni suositteli minulle. Tätä en käytä joka päivä mutta pyrin laittamaan sen kasvoilleni pari kertaa viikossa nukkumaan mennessä ja kun aamulla herää on kasvot edelleen todella kosteat. Aamulla kasvoja pestessä huomaa miten voidetta on edelleen jäljellä.
Tätä minulla oli reissussa mukana ja poikkeuksellisesti laitoin jokaisena iltana, koska lentokoneen ilma sekä huoneen ilmastointi kuivattaa ihoa ja reissussa tulee oltua koko päivä ulkona, koin tarpeelliseksi että iho saa yöksi hyvän huolenpidon. Tuntuu hyvälle herätä aamulla kun ihoa ei kiristä.
Pienenä vinkkinä myös, jos olet kova pilettämään ja käytät alkoholia runsaasti, kannattaa tätä käyttää. Alkoholihan kuivattaa ihoa paljon, joten tämä on todella hyvä tehokosteuttaja.