torstai 7. heinäkuuta 2016

Kuivan ihon hoitoa!Minulla on ollut testissä jonkin aikaa (eli puolen purkin verran) tämä Avenen, creme nutrive compensatrice rich- voide.  Taas sain uuden lempparivoiteen kasvoille.
Näin kesä aikaan iho ei kuitenkaan ole niin kuiva kuin talvella mutta vietän paljon aikaa ulkona ja tietysti ihoni saa paljon aurinkoa joten tämä tuntuu super hyvälle kosteuttajalle ihollani.

Jos kammoksut rasvan tunnetta iholla niin sitten en tätä sinulle suosittele mutta jos tykkäät että ihosi tuntuu hyvin kosteutetulle niin johan natsas. Itse rakastan sitä oloa ihollani kun rutikuiva kasvojeni iho saa kunnon voiteen ja tunne pysyy koko päivän. Nimittäin käytän tätä kotipäivinä aamuin illoin, laitan tätä myöskin kasvoille tarkoitetun aurinkovoiteen alle. Tuntuu turvalliselle että jokin voide  huolehtii ihostani eikä tarvitse pelätä että kuiva voidejuoppo ihoni saa lisää ryppyjä. Eihän niitä ryppyjäkään tule niin kovasti kun iho on hyvin kosteutettu ja joustava.

Avenen voiteisiin olen luottanut jo pitkään ja ovat hoitaneet ihoani todella hyvin. Käytän Avenen tuotteita myös ihonpuhdistuksessa. Silmämeikin poistoon minulla on geeli, kasvoille puhdistusvoide sekä kasvojen kuorintaan kuorinta-aine ja löytyypä jopa Avenen meikkivoide.  Aivan huipputuotteita koko sarja <3

Muistahan huolehtia ihostasi :)