maanantai 11. heinäkuuta 2016

Brunssille HelsinkiinGooglettelin pitkään brunssipaikkoja helsingissä. En meinannut löytää mieleistäni, jotkut olivat liian kalliita ja joidenkin brunssit olivat mielestäni kovin suppeita kunnes törmäsin Karl Fazer cafeeseen helsingin kluuvikadulla. Olin käynyt täällä kerran aiemmin kahvilla ja miljöö on ihana, todellinen herkkutaivas.


Pieni arjen luksushetki täydentyi eräänä kauniina lauantai päivänä. Brunssi on tarjolla viikonloppuisin, lauantaina klo 9-14 ja sunnuntaisin 10-14 <3 eikä hintakaan ole paha, 21,90.

Varasin meille pöydän kätevästi netin kautta muutamaa päivää aiemmin ja paikalle saavuttuamme odotimme pöytäänohjausta. Kohta kiireestä hikipäinen miestarjoilija saapuikin erittäin iloisena paikalle, kiire hänellä oli kova mutta silti hän oli niin iloinen, ystävällinen ja positiivinen. Täydet pisteet siis hänelle, se vaikutti minuun hyvin paljon.

Brunssilla oli jos jonkinlaista syötävää ja vieläkin runsaaammin mitä olin kuvitellut. Leipiä, croissantteja, leikkelettä, juustoa, salaatteja, kylmäsavulohta, niin suussa sulavan herkullista katkaraputahnaa, nakkeja, lettuja mansikkahillolla ja kermavaahdolla, mehuja, kahvia, vettä, smoothie. Jälkiruuaksi paria tai kolmea eri kakkua, valkohomejuustoja ja jotakin muutakin juustoa. Hedelmiä jne. Itseasiassa en pystynyt kaikkea maistelemaan, koska vatsa täyttyi pikavauhtia. Vatsan kylläisyys kesti iltaan saakka :)

Olen tyytyväinen brunssiin ja tulen varmasti menemään uudemmankin kerran, sekä suosittelen tätä lämmöllä. On ihme jos joku ei tästä pitäisi.

Viereisessä pöydässä polttariporukkakin aloitti päivän täältä, varmasti hyvä paikka aloittaa ikimuistoinen polttaripäivä.

Terveisiä Krakovasta, olemme tällä hetkellä täällä helteen keskellä <3