torstai 2. kesäkuuta 2016

Shoppailua New Yorkissa!Heipä Hei, pitkästä aikaa. Tulimme muutama päivä sitten pidennetyltä viikonloppulomalta New Yorkista. Eipä tuo reissu ollut taaskaan pettymys. Syvä huokaus kiitollisena reissusta, oli aivan mahtava loma. Tämä oli toinen reissuni New Yorkiin <3

Ajattelin kertoa tähän mitkä ovat minun tärpit New Yorkissa shoppailuun ja laitanpa muutaman kuvankin vaatteista.

Hotelli meillä oli tällä kertaa The mills of Jersey Gardenin Outletin vieressä, n. 200 metriä shoppailutaivaaseen. Hotelli nimeltään Embassy suites by Hilton (suosittelen). Ostoskassien painaessa oli kiva käydä viemässä ne hotellille ja jatkaa sitten ostoksia.
Tuolta outletista löytyy yli 200 kauppaa mm. Calvin Klein, Hillfiger, Guess, Nike, Adidas ja paljon muita. Laadukasta tavaraa ja eipä tarvitse pelätä että ensimmäisen pesun jälkeen vaatteet olisivat  kulahtaneet niin että olisi käytetty jo monta vuotta.
On ihanaa kun on elämässään siinä tilanteessa että voi laatuun panostaa eli ei niinkään ne merkit vaan kunnollinen laatu joka kestää pesua ja käyttöä.
Tuolta outletista saa vaatteita 40-70% halvemmalla kuin että täältä ostaisi, siellä saattaa alennuksen päällä tulla vielä alennus :) niin hullulta kuin se kuulostaakin.


Tommy Hillfigerin liikkeestä ostin 2 t-paitaa, neuletakin, polviin saakka ulottuvan hameen ja 2 lyhythihaista mekkoa. Sain nuo kaikki hinnalla jonka olisin maksanut täällä suomessa yhdestä mekosta. Uskomatonta :)

Tällaisista kesämekoista olen haaveillut vuosikausia

Tuo neuletakki on niin pehmoisen ihana <3


Guessin kauppa saa minut lähestulkoon hulluuden partaalle, siellä oli todella hyvät alennukset. Eikä Guess ole jenkeissä mikään erikoinen merkki.  Täällä farkut maksaa n. 100-140e niin tuolla maksoin niistä 30e, se mitä rakastan näissä farkuissa on se miten ihanilta ne tuntuvat päällä. Hihattomia toppeja 4 kpl, t-paitoja 4kpl, sandaalit ja tennarit. Voit varmaan kuvitella että tuosta määrästä olisin maksanut täällä monia satoja euroja mutta aivan pilkkahinnalla lähtivät matkalaukussani kohti Suomea.

Michael Korsin vyö lähti myös mukaan kun oli niin edullinenAbercrombien hupparista olen haaveillut pari vuotta ja nettikaupasta kun sen tilaisi se maksaisi yli 100e, joten mojovat alennukset oli tuollakin kaupassa ja hupparin hinnaksi tuli 28e

tämä on muuten miesten puolelta

Keskustan Century 21 kauppaan kannattaa lähteä alusvaateostoksille (toki se löytyy myös outlet keskuksesta mutta siellä on pienempi valikoima). Century 21:ssa myydään laukkuja, kelloja, vaatteita, alusvaatteita, urheiluvaatteita.
Viime reissulla ostin Calvin kleinin alusvaatteita ja haluan ehdottomasti että rintaliivit ja alushousut tuntuvat hyviltä joten tämän merkin alusvaatteet hemmottelevat kroppaa. Esimerkiksi 2 vuotta sitten ostetut rintaliivit eivät ole menneet miksikään pesussa ja ovat edelleenkin kuin uudet. Mukaan siis lähti rintaliivejä 3kpl. Alushousuja ostin 10kpl, samaten niiden kanssa, pari vuotta sitten kun niitä ostin muutamat niin eivät ole menneet huonoiksi. Tykkään sloggeista mutta niitäpä ei tarvi montaa kertaa pestä kun ovat rikki ja sormet menevät läpi kankaan (murr) Näiden CK:n alushousujen hinta on kappaleelta sama kuin suomessa sloggit.
Näitä Calvin Kleinin alusvaatteita ei kannata ostaa outletista, hinta on korkeampi joten kun kuitenkin käy Manhattanilla, kannattaa suunnata Century 21:een joka löytyy WTC:n lähistöltä.
Century 21:n urheiluosastolta mukaan lähti 2 urheiluliivit (adidas ja nike), urheiluhousut sekä adidaksen shortsit. Tommy Hillfigerin kellokin meni ostoskassiini pilkkahintaan, kellosta en nyt saa kuvaa kun ei onnistu puhelimesta kuvien siirto koneelle mutta kellossa on valkoinen hihna ja hopeinen kellotaulu, niin kovin mieleinen.

En suostu enää muita alusvaatteita käyttämään
Sandaalit tulivat tarpeeseen

Ylhäällä olevassa kuvassa, oikeassa alareunassa on Calvin Kleinin tennarit :) pitihän ne ostaa kun maksoivat 22e.

Alla olevat pikkulaukut, toinen Guessin ja toinen Calvin Kleinin.


Ihanat pikkulaukut <3

Olen enemmän kuin tyytyväinen ostoksiini, haluan myöskin että minun on hyvä olla vaatteissa joita käytän.  Vaatekaappini on nyt seuraavaksi pariksi vuodeksi kunnossa, en usko että ihan heti tarvitsen mitään. Lähdimme muuten reissuun tyhjillä matkalaukuilla, jota suosittelen jos shoppailemaan on aikomus.
Teen seuraavan postauksen mitä teimme, kun vietimme päivän Manhattanilla.

Toivottavasti tämä postaus tuo intoa sinulle joka olet menossa shoppailemaan New Yorkiin, voin kertoa että tyhjin laukuin et sieltä tule poistumaan <3