torstai 16. kesäkuuta 2016

Loistava ravintola TallinnassaHaluan ehdottomasti suositella todella hyvää ravintolaa Tallinnassa. Ravintola nimeltä Ratakaevu 16.
Kävimme päiväristeilyllä ystävän kanssa ja aikaa maissa oli 6 tuntia, joten oli ihana mennä syömään hyvin.
Olin käynyt sattumalta tässä ravintolassa kolmisen vuotta sitten ja päättänyt että tänne palaan vielä monta kertaa. Varasin meille muutamaa päivää aiemmin pöydän, varaus onnistui hyvin sähköpostilla. Ravintola on niin suosittu joten varmistuaksesi nautinnosta, kannattaa varata pöytä.

Rataskaevu 16

Aluksi otimme lasit kuohuvaa

Alkuruuaksi kylmäsavulohta, jossa sinappinen kastike. Lohi oli niin suussa sulavan pehmeää että en ole ikinä saanut näin hyvää lohta, kastike kruunaa lohen sekä leipä joka on niin maukkaan pehmeää.


Pääruuaksi selleripyrettä, hirveä sekä punajuurta ja porkkanaa. En osaa edes kuvailla miten hyvää ja maukasta tuo oli. Kannattaa todellakin käydä testaamassa. Ystäväni oli täällä ensimmäistä kertaa ja toiselta puolen pöytää kuului huokauksia miten hyvälle kaikki maistuikaan. Minä puolestani sangen iloinen siitä että olin tuonut ystäväni tänne.


Jälkiruuaksi suklaakakku jäätelöllä. Niin täydellistä!!!
Koko tämä setti sisältäen kuohuvan ja vielä oluen maksoi vain hieman yli 30 euroa, eli ei todellakaan kallista.
Seurailin pöydästä kuinka ravintolan respassa kävi koko ajan ihmisiä varaamassa pöytää. Me olimme torstaina ja kuulin kuinka viikonloppu oli jo täyteen buukattu.
Seurailin myös kuinka tuo alkupalalohi on suuri menekki ravintolassa, sitä meni todella paljon.
Ravintolan sisustus on minun silmääni miellyttävä. Siisti, tunnelmallinen ja tiivis, aivan ihana. Täällä voit nautiskella rennosti olostasi sekä ruokailusta <3
Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Kannattaa mennä kokeilemaan <3