keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Pakkasvoide!


Tämä voide kannattaa olla laukussa kun suuntaat lappiin lomailemaan tai kun ulkoilet pakkaskeleissä.

Palaan asiaan nyt Avenen Gold Cream:stä, joka oli talvipakkasten aikaan  testauksessa.
Ihan alkaa nolottaan kehut joita kohdistan Avenen voiteisiin, mutta eipä tässä nyt taas huonoa sanottavaa ole ja nämä voiteet on niitä jotka sopivat iholleni täydellisesti.

15-25 asteen pakkasien aikaan suihkussa käynti tekee kasvoni punakan laikukkaiksi, ihon tasaantuminen kestää suihkun jälkeen n. 5 minuuttia mutta kun suihkun jälkeen itseään kuivailee ja katsoo peiliin niin eipä se näkymä kiva ole kun kasvot on kirjavat kuin joulunaika.

Ihon saa laikukkaaksi kuiva huoneilma, pakkaset ja suihku. Siihen vielä Couperosa iho niin avot.

Ilmeisesti tämän Cold Creamin sisältämä mehiläisvaha antaa niin hyvän suojan kasvoille että kasvot pysyy tasaisina. Mietin kyllä että paljonko tuo mehiläisvaha tukkii ihohuokosia :) mutta pakkasilla melko pitkän  käytön jälkeen ei kasvoilleni ole ainakaan epäpuhtauksia tullut. Eikä tätä tarvitse joka kerta laittaa kasvoille, esimerkiksi kun illalla olen pessyt kasvot, en välttämättä sitä enää aamulla laita. Toki jos tiedän että olen menossa ulkoilemaan.

Laitan voidetta heti suihkun jälkeen ohuelti poskipäille, neään ja otsaan :) siis ihan vähäsen ja päälle laitan vielä Avenen Skin Recovery Cream RICH:ä.

Kovilla talvipakkasilla suihkun jälkeinen laikukas iho on siis historiaa, jes :)