keskiviikko 30. joulukuuta 2015

TreffiPubin Hamppari.





Jos mietiskelet jotakin uutta ruokapaikkaa. Käy testaamassa Herttoniemen metroaseman vieressä oleva treffipub ja heidän mielettömän hyvä hampurilainen.
Minua nauratti kun taas kerran luin jostakin että täältä saa kaupungin parhaat hampurilaiset, nauratti sen takia koska olen viimeisen vuoden aikana käynyt aika monessa ravintolassa joka tarjoaa juuri niitä Helsingin parhaita hampurilaisia :) No, niimpä me lähdettiin testaamaan hamppareita ystäväpariskunnan kanssa. Yllätys oli positiivinen kun se hamppari oli aika hyvä, ehkä jopa melkein helsingin paras. Ehkä kuitenkin kesällä sain hernesaaren rannassa sen parhaimman hampparin, en silti aivan varma ole.


Ravintola on tunnelmallinen, kokit paistavat hamppareita avokeittiössä. Ravintola oli aivan täynnä ihmisiä ja kun pöytä vapautu, oli jonossa uusia tulijoita. Treffipubin juustohampurilainen oli kyllä todella suosittu. Eikä ole kieltämistä etteikö se olisi todella maukas ollut.
Menu on mielestäni aika tylsä, eikä se herätä Iiiiks-fiilistä että apua apua mitä minä ottaisin kun on niin paljon mistä valita. Samaten jälkiruokapuoli oli tylsä, eikä jälkkäri niin erikoista ollut.


Kehut saa siis hamppari sekä ystävällinen palvelu. Pöytävaraus kannattaa muuten tehdä hyvissä ajoin ja varautua siihen että perjantaina ja lauantaina joudut ruokaasi odottamaan melko kauan. Ruuan odotus ei minua haittaa, kiireettömyys on aivan ihanaa vapaa-ajalla, joten ei haittaa tuleeko se hamppari 20minuutin vaiko 45minuutin kuluttua :)



Listalla oli myös fetahampurilainen Bataattiranskalaisilla, jonka haluan mennä testaamaan.



Jälkiruoka oli kaunis mutta ei tuonut wow-fiilistä niinkuin esimerkiksi Tikkurilan Oklahomassa maisteltu suklaakakku.

Kuitenkin perjantai-illan reissu oli todella kiva. Laittauduin kotona kaikessa rauhassa, lähdimme puolison kanssa bussilla kohti stadia. Piipahdimme olusilla lempparipubissani, kävelimme senaatintorin joulumarkkinoiden läpi. Lopulta istahdimme ystäväpariskunnan kanssa kolmeksi tunniksi hampparipaikkaan. Ajoissa kotiin ja suihkun kautta sänkyyn, rento aloitus rennolle viikonlopulle <3