keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Flamingo SpaTässä altaassa vesi on + 50 asteista.

Tämä on mineraalivesialtaasta. Kun kellut vedessä niin että korvat ovat veden alla, kuulet musiikkia. Aika ihanaa :)Sain Flamingo Spahan lahjakortin siskoni pojalta ja hänen vaimoltaan. Parisen viikkoa sitten kävin kasvohoidossa ystäväni hoitolassa, joten kasvot ei nyt kaipaa hoitoa, sen sijaan kroppa kaipaa.

Varasin itselleni hoidon nimeltä Body Fantasy, tämä sisältää body scrub-kuorinnan ja soft pack system 1 - vartalokääreen, kestoltaan 50min.
Vartalo kuoritaan Hamam- hoitopöydällä. Hmmm mikä ihme se on :) Tähän sai valita levä-, suola- tai kahvikuorinnan. Valitsin suolakuorinnan.

Hamam-hoitopöytä :) Ensin kuorinta ja sitten kropan pesu, ainoa mitä minun piti tehdä oli kääntyä vatsalta selälle :)


Sitten erikoisvesipatjalla toteutettava vartalokääre ja rentoutushoito (tätä en enää kuvannut). Painottomuuden tunne ja ihana lämpö rentouttavat täydellisesti luonnon raaka-aineista valmistetun naamion vaikuttaessa ihollasi 35min. Tähän voi valita ihoa kosteuttavan ja uudistavan cleopatravoiteen tai  kosteuttavan, ravitsevan ja aineenvaihduntaa edistävän leväkääreen. Valitsin tuon cleopatravoide-hoidon.

Ennen hoitoja ajattelin käydä eri saunoissa ja hetkisen nautiskella eri altaiden lämpimistä vesistä, saatanpa nautiskella vielä lasillisen skumppaa hoidon jälkeen. Tälle Spa alueelle on ikäraja 18. Lasten ilonkiljahdukset on mukavia mutta tuolla aikuisille tarkoitetulla alueella on aivan ihana tunnelma.


Voipi mennä isommallakin ryhmällä

fresita oli juuri sopiva tilanteeseenTilat ovat tosi kauniit

Hiljaisuutta kyllä jokainen kunnioitti, toki olin siellä klo 11-13 välillä.

Juuri sitä mitä tarvitsee :)Kuorinta oli kyllä niin perusteellinen että huh. Kyllä nyt lähti 37 vuoden kuonat pois iholta. Tietysti olen itse ihoani kuorinut mutta se ei todellakaan ole sama kun sen tekee hoitopöydällä siihen tarkoitettu ammattilainen. Välillä mietin että mahtaako jaloistani lähteä iho kun välillä tuntui niin kovalta, vaikka missään vaiheessa kuorinta ei ollut epämielyttävää. Kuorinta-aineessa oli vielä jotakin öljyä mukana. Hamam pöydällä maatessani, tiedän nyt tasan tarkkaan miltä vanhuksista tuntuu kun heitä pestään pesulavitsalla. Erittäin positiivinen ja turvallinen olo minulla oli maatessa siinä. Siinä kun makailin,  hoitoa tekevä nainen kuori ihoni siis kaulasta varpaisiin, jopa sormien välit :) Suolakuorinnan jälkeen hän huuhteli minut siinä pöydällään. Todella rentouttavaa
Kuorinnan jälkeen siirryttiin toiseen huoneeseen, jossa sitten kävin suihkussa puhdistamassa vielä ylimääräiset suolat vartalosta sitten siirryin seuraavaalle sängylle. Sängyllä oli iso paksua muovia oleva patja joten siihen sitten kömmin. Hoitaja alkoi levittää voidetta koko kroppaani, hän laittoi paksun kerroksen mutta lisäsi vielä enemmän koska kuiva ihoni kaipasi paljon rasvaa. Saatuani ison rasvakerroksen päälleni hän kääri minut kääreisiin ja yhtäkkiä tunsin miten nousin ylemmäs ja olo oli kuin pumpulissa olisin maannut. Tämä paksu muovialunen täyttyi lämpöisestä vedestä ja niimpä minä nousin siinä ja olo tuntui kovin kevyeltä. Muovialusen reunatkin oli käännetty päälleni joten minusta ei hauteen alta näkynyt kuin pää :) Sitten silmät kiinni ja n. puolisen tuntia olla lököttelin.

Hoidon jälkeen minut vietiin tunnelmalliseen tilaan jossa tarjoiltiin pakuriteetä.
Saunoja on erilaisia, joten tässä pieni kurkkaus pariin:


kristallisaunasta


Aivan ihana tervan tuoksuinen sauna :)


huomaatkos mistä vesi tulee :)
Tähän loppuun vielä että nälässä tuolla ei tarvitse olla, sieltä saa esim. salaattia, hodareita, smoothieita. Alkoholijuomia, kahvia, limpparia, erikoiskahveja ym. ja vielä tapaksia :)
Aion mennä viimeistään kuukauden kuluttua viettämään samanlaisen päivän ja voisin kokeilla jotakin toista hoitoa. Minulla hoito oli varattuna klo 13.15 ja olin tuolla klo 11, joten oli hyvää aikaa nautiskella eri saunoista ja eri altaista sekä lasillinen skumppaa.
Vastaanotosta sain pyyheen, kylpytakin sekä tohvelit joten niitä ei tarvitse kotoa mukana raahata. On hyvä mennä ennen hoitoa allas-alueelle, sitten käydä suihkussa ja mennä hoitoon, koska esimerkiksi minä sain niin hyvän kosteusvoiteen vartalooni että olisi ollut kurja mennä pesemään se pois.

Tässä erittäin hyvä vinkki vaikka joululahjaksi. Hoitoihin voi mennä isommalla porukalla, kahdestaan ystävän tai miehen kanssa. Minä kävin nautiskelemassa olostani aivan yksin ja olipahan ihana kolme tuntinen. On niin ihana uppoutua välillä omiin ajatuksiin ja olla vaan, ihan yksinään <3

Rakkaudella Namistelija <3