perjantai 13. marraskuuta 2015

Talvi-iholleNyt kun ulkona pakastuu ja sisäilma kuivenee, pitää muistaa se ihon hoidossa ja taas kerran haluan muistuttaa teitä Avenen voiteista. Ovat kehunsa ansainneet :)


allergia ja astmaliiton suosittelemia erittäin hyviä tuotteita


Avenen skin recovery cream rich on erittäin hyvä valinta, joka varmasti pitää hyvän huolen ihostasi. Itse käytän tätä läpi vuoden. Kesällä käytän kevyempää versiota päivävoiteena ja illalla laitan paksumpaa yövoiteeksi mutta näin talven tullessa käytän tuota päivävoiteenakin.

Kasvojen pesu + pari suihkausta Avenen terveyslähdevettä ja sitten rasva päälle.

Herkälle silmien ympärysiholle on hemmottelevin voide Soothing eye contour cream. Tällä voiteella olen saanut silmäympärysihoni täysin hyvinvoivaksi.

Kun kylmyys ja kuiva ilma lisääntyy, saattaa kasvoille ilmaantua kuivia läiskiä, on silloin paikallaan Avenen cicalfate-voide. Cicalfate on tarkoitettu ärtyneelle iholle. Olen sitä käyttänyt auringon polttamiin kohtiin, ystävän mies kun on ajanut partaansa ja iho herkistynyt, on häntä auttanut tämä voide. Voidetta voi käyttää lapsen vaippa-ihottumaan, siitä on helpotus moneen vaivaan.


Ihon hoidossa pitää myöskin muistaa se että vettä juo tarpeeksi, terveellinen normaali ruokavalio ja liikunta. Näin talven tullen kannattaa piipahtaa apteekissa ostamassa lisävitamiineja, kannattaa kysästä mitä he suosittelevat. D-vitamiini on tosi tärkeä ja että söisi kalaa pari kertaa viikossa. Itse olen tuohon kalan syömiseen jonkin verran panostanut, siitä saa niin hyviä rasvoja ym.


Muista pitää hyvää huolta itsestäsi ja ihostasi <3

Ei kommentteja: