lauantai 26. syyskuuta 2015

Piipahdus Tukholmassa U2 keikalla + pari vinkkiä TukholmaanMuistan kuinka 13 vuotiaana kuuntelin nauhat puhki U2:sta. Siitä lähtien oli haaveena joskus päästä tämän bändin keikalle ja nyt 24 vuotta jälkeenpäin haaveeni muuttui todeksi.

Norwegianin halvat lennot varattiin jo puoli vuotta sitten. Hotelli oli Motel L, ihan Globenin vieressä, jossa keikka oli.. Kävellen olisi hyvin voinut mennä, mutta korkokengissä oli miellyttävämpi hypätä raitiovaunuun, pysäkki viiden metrin päässä hotellin ulko-ovesta ja toisessa päässä sadan metrin matka hallille. Hotelli oli todella siisti ja aamupala oikein runsas ja monipuolinen, palvelu ystävällistä. Mutta huonetta ei saanut aiemmin kuin klo 15.
Hotellille pääsi keskustasta näppärästi junalla ja juna-asemalla vaihdoimme raitiovaunuun joka tosiaan oli parin pysäkin päästä hotskusta.
Mielestäni tällaisilla keikoilla on hyvä olla lähihotellissa, koska keikan jälkeen junat ja jonot ovat niin pitkiä ja ihmisiä tuhansittain, niin kestää kauan päästä pidemmälle sekä suuri ihmisryysis on ahdistavaa :)Olimme aamulla tukholmassa joten oli ihanaa kävellä ja katsella siellä. Vietimme niin rennon letkeetä päivää. Vuorokausi oli todella mukava, kun täällä kotona ollaan hääritty muuton keskellä. Pieni paikan vaihdos teki siis hyvää :)Piipahdimme Sergelstorgetilla, Noo-sushi nimisessä paikassa sushilounaalla. Tarjolla oli tietysti sushia mutta myös salaattivalikoima oli hyvä, lämpimiä vihanneksia, kanaa ym. lihaa. Hinta oli 10e ja suosittelen, maistui. Ja paikka oli lounasaikaan täynnä joten kertoo sen että ruoka on suosittua. Kävimme katsomassa puolen päivän aikaan paikan mutta mentiin sitten 13.30 aikaan, koska silloin oli tilaa ruokailla rauhassa :)


siisti, hyvä hotelli


Piipahdimme Louis Vuittonilla ja sain kauan haaveilemani huivin. Nyt otan hyvillä mielin syksyn vastaan lämmin huivi kaulassa <3

Ja sitten itse keikkaan. Meillä oli paikat yläparvella, en olisi uskonut että sieltä näkyvyys on loistava. Meillä siis oli melkein aitiopaikat. Koko lava ja show näkyi erittäin hyvin.


Permantopaikat ei enää innosta, on paljon mukavempi istua ja katsella paikasta josta näkee kunnolla koko lavan.

Show oli upea 

<3Katsomoon sai ostaa/viedä oluset (suomessa tämä ei ole mahdollista). Niimpä kippistelimme ennen keikkaa oluilla <3

Keikka kesti n. 2 tuntia, alussa tuli tuntemattomampia biisejä mutta loppua kohden alkoi tulla kaikki tutut biisit. Fiilis oli mahtava ja iho oli kylmillä väreillä, vielä kun sain jakaa tuon hetken sen maailman rakkaimman ihmisen kanssa <3

Vuorokauden kestäneen pikkureissun jälkeen, palaaminen uuteen kotiin oli parasta. Meillä alkaa täällä oleen hommat melko valmiina. Pari lamppua uupuu, pientä hienosäätöä vain. Tämä koti on kyllä niin rakas ja mistään ei voi valittaa. Kaikki asiat on sujunut juuri niin hyvin kuin olla voi ja tämä on meille se kaiken tärkein ja ihanin paikka <3

Palaan taas pian asiaan <3 kohta lähdetään nauttiin pizzasta ja ystäväpariskunnan seurasta <3
Mieletön syksy menossa, se näkyy myös omassa olossa.
Ihana puoliso, ihanat ystävät, ihana koti ja ihana syksy <3 Olen onnekas :)

Ei kommentteja: