keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Paras Aurinkovoide

Löytyy, yllätys yllätys, AVENELTA :) suojakertoimilla 20, 30 sekä 50.

Nyt on taas se aika kesästä kun helteet lähestyy ja ulkona aurinkotuolissa voi ottaa vaikka päivätorkut. Ei kannata kuitenkaan mennä torkuille aurinkoon ilman kunnon aurinkosuojaa. Rannalla löhöillessä voi hyvin pulahtaa vedessä koska tuotteet ovat vedenkestäviä, tietysti pieni lisäys uimisen jälkeen ei ole pahaksi.
Myös ensi talven Thaimaan auringon alle tässä on paras mahdollinen valinta :) Voi tehdä koko päivän kestävän veneretken huolehtimatta että on palanut karrelle retken päätteeksi. Itse lisäilen voidetta n. parin tunnin välein.


 Tres haute protection -emulsion. UVA SPF 50, herkästi palavalle normaalille ja sekaiholle. Erittäin hyvin suojaava.
Aivan ihanan kevyt, ei tahmaa,  imeytyy nopeesti ja jättää ihon mataksi. Tämä sopii herkälle iholle koska on parabeeniton.
Niiiiin tuosta Avene Thermal Sping Waterista, tämä voide siis sisältää sitä. Mutta sitä minulla on suihkupullossakin ja kun olen pessyt kasvoni, suihkasen sitä, annan vaikuttaa pari minuuttia ja kuivaan isommat tipat pois. Sitä suihkin myös kun olen fillaroinut itseni hikeen ja pysähdyn jonnekin, se raikastaa ja hoitaa ihoani urheillessa. Tällä lähdevedellä sanotaan olevan  ihoa rauhoittava sekä tulehduksia ehkäisevä vaikutus.


Avène Very high protection Stick for sensitive areas SPF 50+ on erittäin hyvin auringolta suojaava voide pienille herkille ihoalueille ja arville.
Tuo Stick kulkee pienen kokonsa ansiosta mukana joka paikkaan. Joillakin tutuilla nenänpää on aivan todella herkkä palamaan, niinpä tämä turvaa nenänpään. Tuote on väritön ettei tarvi miettiä kun sitä terassilla lisää että jäikö nyt valkoinen rantu voiteesta. Tai kun nenänpää hikoilee, ei tarvi miettiä että siinä olisi valkoisia hikipisaroita. Tästä ei jää jäljenhäivää ja koostumus on rasvaton :)
Tuote on fotostabiili ja tämä minun piti googlettaa että mitä se tarkoittaa, eli, että tuotteessa mainittu suojateho ei saa muuttua auringossa vaan sen on pysyttävä samalanlaisena koko käytön ajan. Minulla on hiusraja herkkä palamaan niin tätä puikkoa on kätevä pyöräyttää hiusraja ympäri ja niimpä on suojaus valmis, ei tarvi voiteen kanssa pelata :)

Lapsille sitä tahtoo vain parasta, joten tietenkin Avenella on nekin huomioitu :)
Tres Haute Protection - Spray For Children
on kevyt ja hyvin levittyvä aurinkospray vartalolle. Erittäin vedenkestävä ja hajustamaton aurinkospray koko perheelle, soveltuu erityisesti yli 3-vuotiaille lapsille. Se suojaa ihoa tehokkaasti sekä UVA- että UVB-säteiltä.
  • Vedenkestävä
  • Ei jätä iholle valkoista kerrosta
  • Laaja UVA-UVB-suoja
  • Fotostabiili
  • Silikoniton
  • Parabeeniton
  • Oktokryleenitön
  • Alkoholiton

Ei kommentteja: