lauantai 4. heinäkuuta 2015

Ärtyneen Ihon Hoito

voide sopii myös lapsille

 Olen oikein odottanut että koska saan kokeilla tätä Avenen Cicalfate- voidetta. Mutta en olisi halunnut käyvän niinkuin kävi.  Eilen oli aivan upea hellepäivä ja unohdin suojata jalkani aivan täysin auringolta. Pyöräillessäni töihin 40minuuttia, keskipäivän auringossa, jalkani kärvähtivät aivan tyystin. Kutina ja kihelmöinti oli sietämätön. Suihkasin ensin jalkoihin Avenen lähdevettä, jolla on rauhoittava ja ihonärsytystä estävä vaikutus. Annoin sen kuivahtaa ja sitten laitoin päälle Cicalfate voidetta. Tiedättekö että alle minuutissa järkyttävä kutina helpotti ja "karrelle" palaneet kohdat polvien alapuolella tuntuivat siltä kuin niissä ei olisi mitään ollutkaan. Helpotus oli mieletön!!!
Tästä lähin tuo ensiapu ja hoitovoide kulkee mukanani reissuilla, luotan siihen 100 prosenttisesti  :)

Avene Cicalfate voiteesta sanotaan että se auttaa erilaisten ihoärsytysten hoidossa. Täysin hajusteeton, parabeeniton voide, sisältää korjaavien ja antibakteeristen aineosien patentoidun yhdistelmän joka hoitaa ja korjaa kuivaa vaurioitunutta ihoa.
Voiteen sisältämä sukralfaatti ja sinkki muodostaa hengittävän suojan hoidettavalle alueelle ja kupari toimii antibakteerisena aineena. Tämän yhdistelmän ansiosta bakteerit eivät leviä.
Aloin vielä mielenkiinnosta googlettelemaan mitä voiteesta sanotaan keskustelupalstoilla. Isoin ihmetys jonka löysin, on että se on auttanut ruusufinnin hoidossa. Ruusufinni jos tulee kasvoihin, se voi olla todella inhottava koska punoitus on niin valtaisa. Joku äiti oli saanut voiteesta avun lapsensa vaippaihottumaan. Sekä voide on auttanut erilaisissa ihottumissa kropassa.

Cicalfatesta sanotaan ohjeessa että se on hyvin siedetty ja sopii atooppiseen ihottumaan, haavaumiin, hiertymiin, vaippaihottumaan ja  maitorupeen. Joten kyllä, suositukset lähtee täältä :)


Ei kommentteja: