maanantai 29. kesäkuuta 2015

Herkkä Iho ja sen hoito


Ärtynyt herkkä ihoni punoitti, kirveli, kutisi, oli röpelöisiä kohtia. Silmien alla ärtynyttä ihottumaa, pieniä (ja vähän isompiakin) nuppineulan pään kokoisia punaisia kohtia, jotka alkoivat uhkaavasti levittäytymään ja  jonka lääkäri diagnosoi väärin herpekseksi. Suihkun jälkeen kasvot oli kauttaaltaan punaisilla laikuilla. Talvella tuskaa lisäsi vielä pakkanen sekä viima. Ihoni ärtyi villasta, ihonhoitotuotteista, saippuoista. Laajentuneita ihohuokosia poskilla ja nenän pilessä.
Jos sinulla on edellämainittuja oireita, voit hyvinkin löytää avun Avenen tuotteista, niinkuin minä löysin. Minä joka olin ollut lancomen, diorin ym. merkkien suuri suuri kuluttaja.

Jos kiinnostuit, jatka siis lukemista :)

Kokeilin laidasta laitaan voiteita mutta apua ei tuntunut löytyvän. Tietenkin siihen päälle vielä stressi jota koin ihoni takia ja joka lisäsi ihon huonokuntoisuutta.

Kävelin apteekkiin ja näytin silmien ympärillä olevaa ärhäkkää punoitusta henkilökunnalle. Myyjä suositteli heti Avenen herkän ihon Sooting eye contour creamia.
Rauhoittava voide herkälle/ärtyneelle silmänympärysiholle, hajustamaton. Sopii myös atoopikoille.
Voide todellakin lievitti kutinaa, punoitusta, turvotusta. Ihana on myös huomata miten voide helpottaa kiristävää tunnetta silmänympäryksillä. Kuukaudessa silmänympärys ihoni oli tervehtynyt. Tällä hetkellä käytän voidetta kerran - 2 päivässä, mutta alun erittäin pahassa vaiheessa laitoin 2-5 kertaa. Toisena tuotteena ostin herkän ihon  Skin Recovery Creamin. Ja yllätys oli melkoinen kun parissa viikossa huomasin että ihoni alkoi silminnähden rauhoittua ja tasoittua. Nyt 5 kuukauden käytön jälkeen esim. ihohuokoisia tuskin huomaa ja se jos mikä on huippua. Ystäväni ihastelevat tasaista ihoani.
Tämä ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita, alkoholia eikä parabeeneja --> mikä voi olla parempaa kasvojen iholle kuin tuollainen voide :)
Tosiaan ihoni on tällä hetkellä 5 kuukauden käytön jälkeen niin pehmeä, kuiva ihoni on joustava, eloisa ja tasainen!!!!
Käytän tätä voidetta päivävoiteena sekä myöskin meikin alla.

Harmittaa kun en kuvannut ihoani ärtyneenä, olisi ollut ihana todistaa näiden ihmevoiteiden vaikutus kuvien kautta.

Yövoiteena sekä kotipäivää viettäessäni käytän Skin Recovery Cream RICH:ä. Tämä on paksumpaa ja iho jää hetkeksi rasvaisen tuntuiseksi mutta vain hetkeksi. Kosteuttaa ja hoitaa siis todella hyvin. Esim. yöllä tämä ihanuus kosteuttaa niin hyvin että kun aamulla kasvoja huuhtelee, tuntuu iholla vielä hitunen rasvaisuutta. Joka on kuivalle iholle parasta, tällöinhän kun iho pysyy kosteana ja joustavana, ei niitä ryppyjäkään ehdi niin kovasti kehkeytyä :)
Jos olet kuiva ihoinen, tämä on suoranainen löyty.

Avène Skin Recovery Cream Rich on erittäin kuivalle, herkälle, ärtyneelle ja helposti reagoivalle iholle suunnattu steriili hoitovoide.

Avène Soothing Eye Contour Cream on hajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle ja jopa ärtyneelle silmänympärysiholle. Voide sopii hyvin myös atooppisesta ihottumasta kärsiville, sillä se lievittää tehokkaasti kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmänympäryksillä ja luomilla. Kevyehkö, hyvin imeytyvä koostumus.

Avène Skin Recovery Cream on herkän, ärtyneen ja helposti reagoivan ihon rauhoittava ja suojaava hoitovoide. Ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita, alkoholia eikä parabeeneja.

Tuubit ovat kevyitä ja kulkevat helposti esim. reissuilla, laukussa.

Avene toimii yhteistyössä allergia- ja astmaliiton sekä suomen ihotautilääkäriyhdistys ry:n kanssa, joten mikä voisi olla tämän parempaa ihollesi :) Ei mikään muu.

Lähes joka toisella keski-ikäisellä naisella on herkkä iho, itse olen 37 vuotias ja minusta tuntuu Ihan kuin olisin  saanut uuden ihon kasvoilleni.


                                        <3              <3            <3             <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kasvonpesuainetta olet käyttänyt näiden voiteiden kanssa? Entä kasvovesi, vai oletko käyttänyt Avenen lähdevesisuihketta?

Namistelija kirjoitti...

Hei. Pahoittelut että huomasin kysymyksesi vasta nyt. Käytän Nivean kuivan ihon cleansing moussea ja Avenen gentle milk cleanseria vaihdellen. Kasvovettä olen tosi huono käyttämään. Avenen lähdevesisuihketta käytän säännöllisen epäsäännöllisesti.